Hotel Atena

Str Aurel Vlaicu, Nr 36, Costinesti » Costineşti, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Atena
Tipul unității: Hotel

Hotel Atena** Costinesti este locatia ideala de cazare in Costinesti.

Hotelul Atena a fost construit recent, in 2009 si, ofera conditii excelente de cazare pe litoral in Costinesti tuturor varstelor.

Hotel Atena este amplasat intr-un loc ideal pentru cazare in Costinesti, acesta fiind situat la aproximativ 150 m de gara veche, 200 m de plaja respectiv, de principala atractie turistica Epava Evanghelia.

Hotelul Atena - Costinesti dispune de un total de 82 de locuri de cazare, fiind impartite in 37 de camere cu pat matrimonial si 4 camere cu paturi de o persoana.

Cazarea in Costinesti asigurata de Hotel Atena-Costinesti va face sejurul perfect, fara probleme de natura cotidiana datorita dotarilor pe care acesta le ofera.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Frigider
Televizor
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Costineşti, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Atena din Costineşti, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Atena? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!