Cristina Corbu

Lastunului 21, Corbu 907085 » Corbu, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Cristina Corbu
Tipul unității: Vilă

Casa Cristina Corbu va ofera o vacanta de neuitat intr-un mediu intim si relaxant cu un maxim de confort.

Fiind renovata recent si reamenajata Casa Cristina va pune la dispozitie 2 apartamente si o garsoniera , fiecare fiind mobilate si utilate cu mobilier de calitate si electrocasnice noi de actualitate.

Plaja Corbu este una din ultimile plaje virgine de pe Litoralul Românesc. Este o adevarată porţie de natură pură pentru cei care vor să se bucure la modul simplu de mare, nisip şi mult soare, fiind inclusă în Rezervaţia Deltei Dunării si face parte din Grindul Chituc, zona de importanţă majora din punct de vedere al biodiversităţii, în mod general, şi al ornitofaunei, în mod special, care este inclusă în Rezervaţia Biosferei Deltei Dunării.
Plaja este foarte lată, fiind un amalgam de nisip fin pe alocuri amestecat cu scoici şi cochilii de melci marini, apa la mal este foarte limpede, deloc adâncă.

Speram sa va simtiti ca in propria dumneavoastra casa de vacanta!
Va asteptam cu drag !

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Foișor
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Facilități baie
Baie cu vană
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Corbu, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cristina Corbu din Corbu, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cristina Corbu? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!