Anthonyo & Anca

Nr. 12 D. Bacanu » Corbu, Constanța » Localizare pe hartă
Camere: 4
Total locuri: 8
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Anthonyo & Anca
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Anthonyo si Anca, locul perfect pentru o vacanta perfecta !

Suntem onorati sa va avem oaspeti la pensiunea Anthonyo si Anca. Vom face totul pentru a va indeplini orice dorinta prompt si ca la carte.

Ati vrea sa petreceti un intreg weekend departe de agitatia orasului?

Veti aprecia de la bun inceput atmosfera de pace si serenitatate precum si pozitionarea optima a edificiului nostru, de unde puteti usor accesa oricare alt obiectiv al resortului turistic din care facem parte.

Administratorul pensiunii va pote oferi toate informatiile necesare orientarii in teren, iar celelalte servicii oferite de catre noi va vor ajuta sa va simtiti cu adevarat acasa.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Parcare exterioară
Recepție non-stop
Terasă
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Corbu, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Anthonyo & Anca din Corbu, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Anthonyo & Anca? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!