cazare corbu

str.D.Bacanu.nr.12 Corbu » Corbu, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - cazare corbu
Tipul unității: Pensiune

Bun venit in casa dvs. de vacanta!

Locul perfect pentru o vacanta perfecta.

Suntem onorati sa va avem oaspeti la pensiunea noastra.

Vom face totul pentru a va indeplini orice dorinta prompt si ca la carte. Ati vrea sa petreceti un intreg weekend departe de agitatia orasului?

Veti aprecia de la bun inceput atmosfera de pace si serenitatate precum si pozitionarea optima a edificiului nostru, de unde puteti usor accesa oricare alt obiectiv al resortului turistic din care facem parte.

Administratorul pensiunii va pote oferi toate informatiile necesare orientarii in teren, iar celelalte servicii oferite de catre noi va vor ajuta sa va simtiti cu adevarat acasa.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Parcare exterioară
Parcare interioară
Facilități baie
Baie proprie
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Corbu, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la cazare corbu din Corbu, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la cazare corbu? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!