Curtea Brancoveneasca

Str. Vasile Lupu Nr. 43-45, Zona Capitol » Constanța, Romania » Localizare pe hartă
 „Fii boier în ţara ta!“
Camere: 14
Total locuri: 30
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 11:40
Restaurant de
70 de locuri
Sală conferințe
de 120 locuri
Camere - Curtea Brancoveneasca
Tipul unității: Pensiune


Hotel Curtea Brancoveneasca este primul hotel cu magazin si restaurant Bio din Romania. Hotelul este o cladire noua realizata in stil arhitectonic brancovenesc situata in apropiere de zona istorica a Tomisului - Piata Ovidiu. Va asteptam cu drag!

Curtea Brâncovenească se doreşte a fi un cadou pentru bucuria inimii şi sănătatea trupului.

Un concept de viaţă trăită în stil pur românesc, adus de la rădăcinile neamului nostru în prezent!

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor oaspeţilor noştri, am inaugurat un complex turistic şi comercial ce întruneşte toate calităţile vieţii tradiţionale româneşti ce încep să se piardă odată cu dezvoltarea tehnologică a societăţii.

În cadrul complexului veţi găsi şi restaurantul nostru, unde oferim servicii de calitate şi preparate tradiţionale sănătoase şi delicioase. Toate ingredientele folosite sunt naturale, bio sau eco, iar o parte din produse provin din ferma noastră de la Satu Nou. Astfel oferim mereu garanţia unor mese proaspete şi sănătoase.

La parterul complexului vă puteţi realiza cumpărăturile cele de toate zilele. Dispunem de alimente, produse de curăţenie şi igienă, toate fiind bio, eco sau 100% naturale. La noi aveţi mereu garanţia că veţi alege sănătatea.

Pentru că ne îngrijim atât de sănătatea şi bunăstarea fizică, dar şi de cea spirituală şi mentală, în complexul nostru veţi găsi şi o frumoasă librărie, cu volume despre istorie, literatură, filosofie şi ortodoxie.

La mansardă se află o bibliotecă unde vă puteţi scufunda în lectură şi un spaţiu generos dedicat întâlnirilor de suflet, culturale şi ştiinţifice.

La nivelele inferioare se află hotelul, compus din 14 camere, unde aşteptăm drumeţii osteniţi, pentru a-i caza în cele mai bune condiţii. Poziţia hotelului este un avantaj în plus, fiind aproape de mare, dar şi de frumoasele obiective din centrul istoric al oraşului, situându-se totuşi pe o stradă lăturalnică, ferită de gălăgia marilor bulevarde. Camerele sunt dotate cu baie cu cabină de duş, tv prin cablu şi internet wireless. Unele camere au balcon şi frigider în cameră.

Dorim să fim de folos semenilor şi bineplăcuţi în faţa lui Dumnezeu. Curtea Brâncovenească îşi propune să insufle tinerilor un stil de viaţă sănătos, o igienă trupească şi sufletească corectă.

Curtea Brâncovenească promovează cultura şi învăţătura creştină ortodoxă, acestea reprezentând rădăcina şi viaţa neamului românesc.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Senzori de fum
Televizor
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Constanța, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Curtea Brancoveneasca din Constanța, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Curtea Brancoveneasca? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!