Lylla

Str. Marasesti, nr. 32, Constanta » Constanța, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Lylla
Tipul unității: Pensiune

Vila Lylla se afla in Constanta, pe str. Marasesti, nr 32, vis-a-vis de Stadionul de fotbal-rugby, foarte aproape de Lacul Tabacarie, Delfinariu si Statiunea Mamaia.

Pentru cazare, Vila Lylla din Constanta ofera 10 camere duble si 4 garsoniere, iar restaurantul are o capacitate de 30 de locuri in interior si 24 de locuri la terasa.

Pentru o sedere cat mai placuta, Vila Lylla ofera o gama larga de servicii printre care telefon, cablu tv, minibar, internet wireless, sala de conferinte, terasa, loc de joaca pentru copii si transport turistic cu masina unitatii.

Va asteptam!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
DVD-player
Minibar
Activități de relaxare și înfrumusețare
Sală de fitness
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Constanța, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Lylla din Constanța, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Lylla? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!