Casa Harghita

Sat Vacanta Constanta » Constanța, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 14
Apartamente: 2
Total locuri: 30
Check-in de la: 18:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
100 de locuri
Sală conferințe
de 1 locuri
Camere - Casa Harghita
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Casa Harghita este locul ideal pentru a petrece o vacanta sau un weekend alaturi de familie sau prieteni. Cu o experienta de peste 15 ani,situata in Satul de Vacanta la intrare in Mamaia,la 5min de Aqua Magic si telegondola,pensiunea noastra va ofera un excelent raport calitate/pret.

De asemenea pensiunea dispune de un salon pentru evenimente,si o tersa de vara.Pensiunea Casa Harghita din Satul de Vacanta Constanta este amplasata pe malul lacului Tabacarie .

Satul de Vacanta Constanta este situat pe bulevardul Alex Lapusneanu din Constanta in spatele statiei peco Rompetrol. Salonul restaurant este ideal pentru organizarea oricarui eveniment ( botezuri,cununii civile,nunti ,petreceri private,etc.) si dispune de 100 locuri.De asemenea Pensiunea Casa Harghita dispune de o terasa de vara cu o capacitate de 130 -150 locuri si unde pe timpul sezonului estival concerteaza un taraf de lautari.

Pentru a ajunge la Pensiunea Casa Harghita din Satul de Vacanta Constanta (pentru cei care vin cu trenul) de la gara se va lua autobuzul cu nr 100 care are cap de linie la Satul de Vacanta,unde se si coboara.

Pentru cei care vin cu autoturismul propriu sunt 2 posibilitati: fie pe autostrada Bucuresti -Constanta fie pe drumul national Bucuresti -Urziceni-Slobozia -Giurgeni-Hirsova -Constanta.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Activități sportive și de agrement
Plajă în apropiere
Facilități baie
Duș
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire 3G/4G
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Constanța, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Harghita din Constanța, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Harghita? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!