Pensiunea Rustic

Eforie Sud » Constanța, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Rustic
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Rustic cu o capacitate de 20 de locuri, avand 6 camere fiecare dotata cu baie proprie si televizor, apa calda non- stop.

Pensiunea Rustic este localizata in Eforie Sud la 2 minute de gara si la 5 minute de Marea Neagra, situata pe partea cu Lacul Techirghiol. Ca punct de reper se afla langa Hotelul Flamingo.

La parter sunt doua camere cu prispa avand fiecare cate 4 locuri, un pat matrimonial si doua paturi etajate. Camerele sunt dotate cu cate un frigider fiecare.
Tot la parter pe partile laterale ale pensiunii oferim doua camere cu doua paturi de o singura persoana, baie proprie si televizor.
La etaj dispunem de doua camere dotate cu patru paturi de o singura persoana, baie proprie si televizor.
Facilitati: Ventilator in fiecare camera si bucatarie de vara dotata cu: aragaz, frigider, cuptor cu microunde, sandwich- maker, expresor de cafea, doua gratare, prajitor paine. Parcare langa pensiune si hamac.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Frigider
Televizor
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Constanța, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Rustic din Constanța, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Rustic? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!