Hotel Florida

Bld. Mamaia, Constanta » Constanța, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Florida
Tipul unității: Hotel

Amplasat pe malul lacului Siutghiol si beneficiind de o priveliste superba catre lac, Hotel Florida ofera turistului liniste si deconectare, discretie si servicii de cea mai buna calitate, asigurate de catre personalul de inalta pregatire profesionala.

Hotelul dispune de 88 spatii de cazare moderne: - 1 apartament presidential (living + 2 dormitoare + 2 bai); - 6 apartamente; - 57 camere double (cu pat matrimonial); - 24 camere double twin (cu 2 paturi).

Spatiile de cazare

ofera clientilor tot confortul necesar atat pentru petrecerea unei vacante relaxante cat si pentru turismul de afaceri. Toate camerele sunt dotate cu televizoare, mini-bar, telefon, aer conditionat, incalzire centrala si 80% din camere au balcon.

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 120 de locuri si reprezinta combinatia perfecta intre comfort si eleganta, fiind o alegere perfecta pentru o cina cu prietenii sau pentru un dejun in cadrul unei intalniri de afaceri. De asemenea se pot organiza mese festive, intalniri de afaceri, conferinte, sarbatori nationale, nunti, botezuri.

Hotelul dispune de doua Sali de conferinta (20 respectiv 80 de locuri) dotate cu minidesk-uri modulare (permit lucru la laptop al tuturor cursantilor) videoproiector, flipchart, sistem audio complet (boxe, microfon, mixer).

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Minibar
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Constanța, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Florida din Constanța, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Florida? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!