corsa

str.Teilor 11 » Constanța, Romania » Localizare pe hartă
 „Hotel de 3 stele in locatie de 5“
Camere: 45
Apartamente: 3
Total locuri: 96
Check-in de la: 18
Check-out până la: 12
Restaurant de
100 de locuri
Camere - corsa
Tipul unității: Hotel

Situat intr-un oras linistit la numai 10metri de plaja din Mangalia si cu o superba vedere la mare, Hotelul Corsa este un cochet hotel de 47 de camera cu grija aranjate si decorate pentru confortul dumneavoastra . Hotelul este renovat in 2011 si dispune de un bar care serveste bauturi fine,vinuri parfumate romanesti, cocktailuri alcoolice si non –alcoolice, restaurant, pizzerie, loc de joaca pentru copii.

Va puteti incepe ziua cu un bogat mic dejun servit in sistem bufet suedez in salonul de mic dejun si continua cu specialitatile aromate de cafea pe terasa cu vegetatie luxurianta si muzica ambientala de buna calitate .

Centrul orasului este la numai 100 de metri, Portul turistic la 150 de metri,statia de autobuz la 100 de metri,Gara la 1 km iar Aeroportul la 50km."

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană • Rusă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Plata cu cardul
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Panoramă, privelişte
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Constanța, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la corsa din Constanța, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la corsa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!