Pacific

Str. Dezrobirii 82E, Constanta » Constanța, Romania » Localizare pe hartă
 „Redefinim confortul!“
Camere: 35
Apartamente: 5
Total locuri: 70
Check-in de la: 13:30
Check-out până la: 11:30
Restaurant de
140 de locuri
Sală conferințe
de 40 locuri
Camere - Pacific
Tipul unității: Hotel

Amplasat intr-o cladire noua care se incadreaza perfect in atmosfera orasului Constanta, Hotelul Pacific isi propune sa satisfaca cerintele oaspetilor sai prin serviciile de calitate oferite si personalul atent instruit.

Hotelul Pacific se distinge de celelalte unitati de cazare ale peisajului hotelier constantean, prin clasificarea de hotel-apartament, de altfel fiind singurul din oras care ofera garsoniere si apartamente, foarte spatioase, fiecare dotata cu bucatarie complet mobilata.

Hotelul inaugurat in vara anului 2009 are in componenta 30 de garsoniere si 5 apartamente, restaurant cu capacitate de 120 de locuri, sala de conferinte si parcare gratuita si pazita.

Va oferim toate dotarile moderne unui hotel de 4 stele: mobilier de calitate, LCD, DVD player, aer conditionat, telefon, retea wireless, baie cu cabina de dus cu hidromasaj, bucatarie complet mobilata, balcon. Majoritatea camerelor va ofera o vedere incantatoare asupra intregului oras.

De asemenea, hotelul este pozitionat ideal atat pentru domeniul business cat si pentru cei ce calatoresc in scopuri turistice. Pacific este situat aproape de centrul orasului, intr-o zona de unde accesul catre toate punctele de interes se face cu usurinta.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
DVD-player
Încălzire centrală
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Constanța, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pacific din Constanța, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pacific? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!