Royal Constanţa

Bd. Mamaia nr.191 Constanta, Romania » Constanța, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Royal Constanţa
Tipul unității: Hotel

Hotel Royal, situat in orasul Constanta pe Bulevardul Mamaia nr. 191, reprezinta probabil un eveniment unic si benefic integrand ideea hotelului regal in confortul si designul cel mai rafinat, raspunzand astfel tuturor exigentelor turismului contemporan.

Hotel Royal ofera o cazare in Constanta confortabila, centrala si cu acces uşor la cele mai importante repere Delfinariul Constanta – Planetariul Constanta.

Hotel Royal cu un design cochet este situat in imediata vecinatate a statiunii Mamaia intampinand turistii cu un portofoliu de 50 de camere duble, twin, executive sau apartamente .

Bucurati-va de camerele spatioase si primitoare dotate cu aer conditionat, minibar, TV, cablu TV, telefon si internet wireless. Savurati mâncaruri tipice din bucataria continentala la restaurantul care ofera 100 de locuri, cu posibilitatea de extindere.

Personalul hotelului va ajuta cu placere in descoperirea celor mai ascunse locuri de pe plaja Mari Negre sau orice alte informatii utile pentru sederea Dvs.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Televizor
Facilități baie
Baie cu vană
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Constanța, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Royal Constanţa din Constanța, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Royal Constanţa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!