Traian

Str. M. Kogalniceanu, nr. 36, 900000 Constanta » Constanța, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Traian
Tipul unității: Hotel

Ultracentral, cel mai nou hotel de 4 stele din Constanta va sta la dispozitie cu o gama diversificata de servicii si facilitati pentru petrecerea unei vacante de neuitat,la cele mai inalte standarde, totul la pret de 3 stele.

Situat la 50m de Plaja Modern, intr-o zona linistita, Hotel Traian va pune la dispozitie 13 camere single si 8 duble, dotate cu aer conditionat, minibar, tv, internet si telefon. Baile sunt prevazute cu cabina de dus sau cada.

De asemenea, Hotelul Traian pune la dispozitia clientilor o parcare privata, teren de tenis/fotbal, sauna, masaj, o sala de conferinte, precum si doua sali de mese.

La cerere, clientii pot beneficia de servicii suplimentare.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Telefon
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Constanța, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Traian din Constanța, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Traian? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!