Garsoniera Andra

Baba Novac, Nr. 181 » Constanța, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Garsoniera Andra
Tipul unității: Apartament în regim hotelier

Inchiriez in regim hotelier garsoniera ultramoderna, situata in Constanta, la mai putin de 5 km de Statiunea Mamaia, 5 min cu masina, pe Strada Baba Novac,langa Metro 1 si noul mall Maritimo Shopping Center Constanta.

Garsoniera se afla intr-un bloc de locuinte noi, constructie 2011, etaj 4 din 9(cu lift), este complet mobilata, utilata, totul NOU, fiind locatia ideala destinata inchirierii in regim hotelier, atat in sezon, cat si in tranzit.

Aceasta garsoniera dispune de toate utilitatile si serviciile, cablu TV, Internet prin fibra optica, LCD HD, centrala pe gaz, aer conditionat.

Livingul este dotat cu o canapea extensibila de 3 locuri.

Bucataria este complet utilata cu aragaz, hota, microunde, frigider, vesela, tacamuri, masina de spalat. Baia dispune de cabina de dus.

Pretul variaza intre 90 lei-135 lei/zi, fiind negociabil si variind in functie de perioada si durata.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Bucătărie proprie echipată
Cablu TV
Încălzire centrală
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Constanța, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Garsoniera Andra din Constanța, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Garsoniera Andra? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!