Apartament Ciresica

Str. Capitan Dobrila Eugeniu, Nr. 23 » Constanța, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Apartament Ciresica
Tipul unității: Apartament în regim hotelier

Ofer spre inchiriere in regim hotelier apartament cu 2 camere, situat in zona Ciresica- Campus Universitatea Ovidius, la 5-10 minute de mers pe jos pana la Satul de Vacanta sau Aqua Magic, pe strada Capitan Dobrila Eugeniu,nr. 23.

Apartamentul este renovat in 2012, este complet mobilat utilat cu: aer conditionat, masina de spalat,frigider, aragaz, tacamuri, vesele, prosoape, lenjerie, TV in ambele camere.

Apartamentul este format din 2 camere : o sufragerie cu canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial. Se pot caza 4-6 persoane.

Pretul este cuprins intre 120-200 lei/zi, in functie de perioada.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Cablu TV
Frigider
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Constanța, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Apartament Ciresica din Constanța, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Apartament Ciresica? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!