Pensiunea Casa Din Bugeac

Str. Liliacului, Nr. 58 » Bugeac, Constanța » Localizare pe hartă
 „Hogeac in bugeac!“
Camere: 4
Total locuri: 7
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Pensiunea Casa Din Bugeac
Tipul unității: Pensiune

Situată în Dobrogea, comuna Bugeac, la 13 km de punctul de trecere Bac - Ostrov, Pensiunea turistică** Casa din Bugeac este plasată într-un cadru mirific, între Dunăre şi Lacul Bugeacului, fiind înconjurată de peisaje deosebite, precum şi de atractive obiective turistice - Mânăstirea Dervent, Mânăstirea şi Peştera Sfântului Andrei, Cetatea bizantină de la Păcuiul lui Soare, Monumentul Tropaeum Traiani Adamclisi.

Pensiunea turistică** Casa din Bugeac este ideală pentru petrecerea aniversărilor si sarbatorilor, pentru weekend-uri, protocoale, intr-un mediu discret şi linistit pentru cei ce doresc multă odihnă, dar oferind în acelaşi timp multiple posibilităţi pentru activităţi de relaxare precum pescuitul sau vânătoarea. Intr-un decor mirific, departe de stresul cotidian, vă veţi bucura de pitorescul inegalabil al locului.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Activități sportive și de agrement
Mountain biking
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bugeac, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Casa Din Bugeac din Bugeac, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Casa Din Bugeac? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!