Crama Haiducilor

Strada Cometei, nr 12-14, cod postal 400493 » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
Camere - Crama Haiducilor
Tipul unității: Pensiune

Pentru un sejur perfect in Cluj Napoca va recomandăm o vizita la Grup Rimini –Crama Haiducilor****, locul ideal pentru a petrece un sejur minunat, intr-o ambianță placută și servicii de cazare profesionale in condiții de 4 stele.

Grup Rimini – Crama Haiducilor**** este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Transilvania datorită serviciilor ireproșabile din ultimii ani și ofertelor avantajoase de sezon pe care le oferim clienților noștri fideli.

Restaurantul Crama Haiducilor are o capacitate de 50 de locuri cu o bucătărie la standarde de calitate europeene, restaurant cu specific românesc şi cu pregatirea de meniuri speciale pentru evenimente.

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Facilități baie
Baie cu vană
Duș
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Formație de muzică populară
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Crama Haiducilor din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Crama Haiducilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!