Sungarden Golf&spa Resort

Poiana Cerbului Nr. 1000, Baciu » Baciu, Cluj » Localizare pe hartă
 „Explore the legend!“
Camere: 32
Apartamente: 4
Total locuri: 64
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
590 de locuri
Sală conferințe
de 400 locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Sungarden Golf&spa Resort
Tipul unității: Complex Turistic

SunGarden Golf & SPA Resort este una dintre cele mai preferate destinatii de vacanta si relaxare din Romania. Aflat la doar 10 minute distanta de Cluj-Napoca, in Poiana Cerbului, complexul turistic privat reprezinta o evadare din viata moderna, agitata.

SunGarden Golf&SPA Resort ofera un total de 32 de camere, spatii in interior si in aer liber pentru banchete si evenimente speciale, un circuit SPA complet, un teren de golf cu 9 gauri, un Club de Golf, Academia de Golf SunGarden si o paleta larga de activitati recreative pentru intreaga familie.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Transport auto de la aeroport
Servicii și facilități camere
Telefon
Facilități baie
Halat de baie
Activități agroturistice
Foc de tabără
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Baciu, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Sungarden Golf&spa Resort din Baciu, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Sungarden Golf&spa Resort? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!