Cabana Claris

Valiug 685 » Văliug, Caraș Severin » Localizare pe hartă
 „Claris, o cabana de vis.“
Camere: 33
Apartamente: 7
Total locuri: 70
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
120 de locuri
Sală conferințe
de 40 locuri
Camere - Cabana Claris
Tipul unității: Hotel

Zona Valiug - Crivaia a muntilor Semenic este renumita in Banat pentru frumusetea locurilor, prospetimea aerului si ospitalitatea gazdelor.

Asezat la o altitudine de 700m in statiunea Crivaia, la circa 300m de malul lacului Gozna, cunoscut de turisti ca lacul Valiug dupa numele satului de munte din apropiere, Cabana Claris va ofera o posibilitate moderna de a va petrece vacanta intr-o zona pana nu demult destinata drumetiilor montane si amatorilor de calatorie cu cortul.

Cabana Claris apare ca o oază de linişte, fiind protejat parcă de pădurile impunătoare ce înconjoară locaţia. Datorită acestui cadru mirific, ne simţim obligaţi să subliniem frumuseţile zonei şi să vă oferim informaţii importante şi prezentate obiectiv.

Claris este o cabana de trei stele situata într-o zonă cu linişte deplină, pe o pantă însorită a văii Bârzavei, la o altitudine de cca 700m, într-o zonă înconjurată de sute de hectare de pădure. Ca urmare, concentraţia de ozon din aer are o valoare record în ţara noastră şi chiar în Europa. Hotelul este unul dintre popasurile favorite ale amatorilor de motociclism offroad. Circuitele EnduRomania au avut ca punct de plecare în primele ediţii locaţii din Munţii Semenic.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Cablu TV
Panoramă, privelişte
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Activități agroturistice
Foc de tabără
Livadă / Pădure
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Văliug, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cabana Claris din Văliug, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cabana Claris? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!