Vila Melisa

Statiunea Semenic » Semenic, Caraș Severin » Localizare pe hartă
Camere: 17
Total locuri: 40
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
30 de locuri
Camere - Vila Melisa
Tipul unității: Pensiune

Vila Melisa, situată la intrarea în stațiunea Semenic, lângă pârtia de schi pentru începători vă invită să petreceți o vacanță de neuitat la munte într-un cadru intim și relaxant.

Restaurantul nostru cu o capacitate de 32 de locuri vă așteaptă zilnic să degustați rețetele delicioase preparate de bucătarul pensiunii într-o atmosferă primitoare și călduroasă, precum și Karaoke bar-ul cu o capacitate de 60 de locuri care vă stă la dispoziție pentru cea mai incendiară distracție din stațiune.

De asemenea sunt la dispoziția dumneavoastră camere în diverse configurații: trei camere cu patru paturi, patru camere cu trei paturi și zece camere cu două paturi.

Din păcate pentru animalele de companie nu avem posibilități de cazare!

Facilități: două terase cu o capacitate de 99 de locuri, Grill, Foc de tabără, Centru închiriere schiuri, snowboard, săniuțe, snowmobile atv-uri, pârtie tubing.

Facilități și servicii »

Activități sportive și de agrement
Pârtie de ski
Închiriere ski-uri
Închiriere snowboard
Activități agroturistice
Foc de tabără
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Semenic, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila Melisa din Semenic, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila Melisa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!