Apartamentele Timex

Semenic, Str Principala » Semenic, Caraș Severin » Localizare pe hartă
 „Hai la munte!“
Camere: 4
Apartamente: 4
Total locuri: 24
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 11:00
Camere - Apartamentele Timex
Tipul unității: Apartament în regim hotelier

Apartamentele Timex situate pe platoul muntelui Semenic, in zona centrala a statiunii sunt varianta ideala pentru un concediu relaxant, lipsit de grijile cotidiene intr-un decor personalizat pentru a va garanta confortul necesar. Prin urmare apartamentele sunt dotate cu Tv-satelit, Dvd, subwoofer, baie si bucatarie proprie utilate complet, balcon. Garantam cele mai bune conditii la cel mai bun raport Calitate-pret. Va asteptam cu drag!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Fier de călcat
Frigider
Facilități baie
Baie proprie
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Telekom
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Semenic, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Apartamentele Timex din Semenic, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Apartamentele Timex? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!