Europa

Strada Butovat Nr 1 A » Reșița, Caraș Severin » Localizare pe hartă
Camere: 11
Apartamente: 1
Total locuri: 24
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Europa
Tipul unității: Pensiune

 Pensiunea este situata in centrul orasului ( langa stadionul  Mircea Chivu ).

   Dispune de 5 camera duble ,2 camere triple ,2 camere cu pat matrimonial plus o suita (apartament cu 2 camere cu paturi matrimoniale ,baie proprie cu masina de spalat ,bucatarie echipata complet ,balcon)

        Toate camerele sunt dotate cu baie proprie,uscator de par,papuci de casa ,internet ,balcon,aer conditionat,TV Led ,minibar  cu bauturi racoritoare si alcoolice ,dulciuri etc.

       Pensiunea se afla intr-un complex comercial unde mai functioneaza o spalatorie auto,vulcanizare auto, service auto,magazin alimentar ,iar la primul etaj un bar anexa al pensiunii cu atributiuni de receptie .

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Balcon
Frigider
Încălzire centrală
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Reșița, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Europa din Reșița, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Europa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!