Best Western Plus Rogge Hotel

I L Caragiale Nr. 12 » Reșița, Caraș Severin » Localizare pe hartă
Camere: 35
Apartamente: 3
Total locuri: 75
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
200 de locuri
Sală conferințe
de 100 locuri
Video pe YouTube
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Best Western Plus Rogge Hotel
Tipul unității: Hotel


Destinat să corespundă tuturor așteptărilor, hotelul Best Western Hotel Rogge dispune de 38 de camere orientate panoramic, un restaurant elegant, un bar modern, precum și de alte numeroase facilități pentru organizarea de variate evenimente, dar și pentru petrecerea timpului liber, toate acompaniate de serviciile promte oferite de personalul nostru, întotdeauna amabil și la dispoziția dumneavoastră.

Conceput special pentru oamenii de afaceri, Best Western Hotel Rogge oferă facilităţi de comunicare de nivel occidental, cu internet de mare viteză în toate camerele şi în sala de conferinţă. La parterul hotelului, cuprinzând recepţia, barul, restaurantul şi terasa este şi internet wireless. Automobilul dumneavoastră va fi în siguranţă în parcarea luminată şi permanent supravegheată a hotelului.

In restaurant pot fi găzduite până la 200 persoane , iar pentru succesul evenimentelor speciale, gen cocktail, aniversări, mese festive sau altele, vă recomandam să vă bazaţi pe experienţa personalului nostru. O atmosferă specială vă este oferită de barul de zi în care puteţi gusta o cafea, un ceai de după amiază sau un cocktail rafinat. Barul se prelungeşte cu o terasă în aer liber de unde se poate admira panorama impresionantă a munţilor Semenic.

Micul dejun este de tip bufet suedez, oferind o gamă variată de produse. Amplasat chiar lângă recepţie, restaurantul oferă oaspeţilor săi un spaţiu intim şi o ambianţă plăcută şi relaxantă cu o gamă variată de specialităţi româneşti şi internaţionale, pregatite de bucătari cu înaltă calificare şi experienţă internaţională.

Sala de conferinţă a hotelului a fost gândită să corespundă organizării diferitelor tipuri de evenimente: conferinţe, seminarii, workshop-uri, training-uri, diverse prezentări sau întâlniri de afaceri.

Capacitatea sălii este de până la 100 de persoane, capacitate care variază în funcţie de aranjamentul solicitat. Sala este mobilată corespunzător şi dotată la standarde internaţionale: videoproiector, ecran proiecţie, flipchart, whiteboard, sonorizare, microfoane mobile, internet, servicii de fotocopiere, fax şi printare.

Pentru evenimentele dumneavostră, hotelul vă poate oferi servicii de catering.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Internet
Lift / Ascensor
Parcare exterioară
Plata cu cardul
Recepție non-stop
Restaurant
Sală de conferințe
Schimb valutar
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Spălătorie - platit
Terasă
Transport auto de la aeroport - platit
Închiriere mașină
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Animale de companie tolerate
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Camere pt. fumători
Fier de călcat
Frigider
Minibar
Panoramă, privelişte
Room-service
Seif
Senzori de fum
Telefon
Televizor
Încălzire centrală
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi - platit
Sală de fitness - platit
Saună - platit
Facilități baie
Baie cu vană
Baie proprie
Duș
Halat de baie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Reșița, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Best Western Plus Rogge Hotel din Reșița, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Best Western Plus Rogge Hotel? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!