Schimbă pagina →
1 

Cazare în Oravita, Caras Severin
1 pensiuni, hoteluri și vile

Condor din Oravița

50 locuri | de la 135 LEI pe noapte

Nota 6.9 / 10
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Baie proprie
Încălzire centrală
Internet
Acoperire Orange
Acoperire Vodafone
Acoperire Cosmote
Parcare exterioară
Aer condiționat
Restaurant
Recepție non-stop
mai multe servicii:
Acces Fax
Acces la calculator în ...
Acoperire 3G/4G
Acoperire Digi Mobil
Acoperire Telekom
Apel trezire / Wake-up ...
Baie cu vană
Balcon
Cablu TV
Caiac / Canoe

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Oravița, judetul Caras Severin

Condor - oferta de cazare
Adresa: Str. Closca. Nr. 33 C
din Oravița, judetul Caras Severin

Cazare Hotel Oravita - prețuri mici și oferte speciale

   Hotel Condor este situat in localitatea Oravita,langa Banca Transilvania pe DN 57. Dispune de camere si apartamente spatioase,dotate cu mobilier modern.Apartamentele 5 la numar au tematici diferite:maci,grecesc,fier forjat,vintage,turcesc. Personalul va ofera toate conditiile necesare.
Preț pe noapte
începând de la 135 LEI
Capacitate
max. 50 locuri
Restaurant de
150 de locuri
Schimbă pagina →
1 

Oferte de cazare la pensiuni vile și hoteluri din Oravita și din județul Caras Severin

Plecat.ro vă pune la dispoziție informații turistice utile care să vă ajute să vă pregătiți vacanța sau excursia din Oravita, județul Caras Severin.

Căutați o ofertă de cazare ieftină în Oravita?

Înainte de a pleca la drum aflați tot ce trebuie știut despre unitățile de turism din Oravita și atracțiile din județul Caras Severin. Nu în ultimul rând verificați părerile altora despre o unitățile din zonă, ele vă vor ajuta să luați decizia adecvată nevoilor dumneavoastră.

Vă oferim toate informațiile practice de cazare în localitatea Oravita!

Fie că sunteți în căutarea unui obiectiv turistic anume sau știți foarte bine ce condiții trebuie să îndeplinească hotelul sau pensiunea perfectă pentru vacanța dumneavoastră, noi vă punem la dispoziție toate mijloacele pentru a găsi în cel mai scurt timp ceea ce căutați. Vă invităm să folosiți filtrul special Plecat.ro, modulul de calcul al distanței spre atracțiile turistice din zonă și hărțile ce vă acompaniază la tot pasul.

· Cazări în localități apropiate de Oravita
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Oravita? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Oravita Rating: 7.2 out of 10 based on 69 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Oravița Caraș Severin cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Oravița Caraș Severin și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual