Schimbă pagina →
1 

Cazare în Gornea, Caras Severin
1 pensiuni, hoteluri și vile

Villa Rustica din Gornea

8 locuri | de la 100 LEI pe noapte

Nota 6.9 / 10
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Încălzire centrală
Internet
Acoperire Orange
Acoperire Vodafone
Acoperire Cosmote
Parcare exterioară
Aer condiționat
Recepție non-stop
mai multe servicii:
Acoperire 3G/4G
Activități fermă și gos...
Cablu TV
Dormit în fân
Drumeții
Duș
Grădină
Grătar / Barbeque
Livadă / Pădure
Panoramă, privelişte
Pescuit
Plajă în apropiere

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Gornea, judetul Caras Severin

Villa Rustica - oferta de cazare
Adresa: Gornea, Dn57, Nr. 306
din Gornea, judetul Caras Severin

Cazare Pensiune Gornea - prețuri mici și oferte speciale

   Pensiunea se afla in Clisura Dunarii, Parcul Natural Portile de Fier, in Localitatea Gornea cu acces direct din DN57, la 24km de Moldova Noua si 81km de Orsova.Pensiunea este o oaza de liniste si relaxare dar poate fi si un punct de plecare pentru a vizita atractiile turistice ale Clisurii, atat de pe malul romanesc cat si de pe cel sarbesc al Dunarii.
Preț pe noapte
începând de la 100 LEI
Capacitate
max. 8 locuri
Restaurant de
24 de locuri
Schimbă pagina →
1 

Ghid de vacanță în Gornea și împrejurimi. Află tarifele care te interesează

Pe Plecat.ro găsiți servicii, facilități, activități, obiective turistice, informații din Gornea, județul Caras Severin clasate pe categorii și servicii oferite, informații ce vă vor ajuta să vă pregătiți concediile sau excursiile.

Cazare în Gornea: prețuri mici, soluții avantajoase, oferte speciale pentru vacanțele dumneavoastră

Consultați lista noastră de oferte de cazare la vile, pensiuni, hoteluri, moteluri, case de vacanță sau apartamente în regim hotelier din Gornea, județul Caras Severin și din împrejurimi, precum și părerile și recomandările clienților care au fost deja în vizită acolo.

O modalitate ingenioasă și rapidă de căutare a ofertelor de cazare în Gornea!

Planificați-vă excursia în câțiva pași simpli și rapizi! Plecat.ro vă oferă o modalitate intuitivă de filtrare după servicii, facilități și activități asigurate de unitățile de turism partenere. Doriți să vă cazați la o vilă de o anumită categorie și să dispuneți de o conexiune gratuită la internet? Folosiți opțiunile de filtrare și obțineți o listă finală de unități turistice la nivelul așteptărilor dumneavoastră! Căutați o pensiunea în apropiere de un obiectiv turistic pe care doriți să-l vizitați? Folosiți harta Plecat.ro și modulul Obiective Turistice în Apropiere pentru a vă orienta.

· Cazări în localități apropiate de Gornea
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Gornea? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Gornea Rating: 7.2 out of 10 based on 69 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Gornea Caraș Severin cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Gornea Caraș Severin și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual