Sus In Sat

Gărâna, Nr. 90, 327051 » Gărâna, Caraș Severin » Localizare pe hartă
Camere - Sus In Sat
Tipul unității: Pensiune

Din dorinţa de a menţine ansamblul valoros al satului, pensiunea se integrează perfect în ţesutul existent caracterizat prin continuitatea frontului stradal şi o cromatica unitară bazată pe alb, gri, verde, albastru. Prin reinterpretarea tipologiei gospodăriei tradiţionale a satului s-a realizat adaptarea la funcţiunea nouă depensiune turistică rurală.

Pensiunea Sus In Sat adăposteşte 6 suite junior, 4 camere duble, o cameră de cazare pentru oaspeţii tineri, restaurant, parcare şi spaţii tehnice. Finalizată în vara anului 2008, co-finanţată Sapard, pensiunea a fost premiată cu menţiune la "a_ta 2008" (anuala timisoreana de arhitectura) la secţiunea realizări – arhitectură.

Sala de mese are 36 locuri, bar şi zonă de relaxare cu canapele, fotolii şi TV-LCD 106 inch.

Având o latură complet vitrată, spaţiul vă oferă o vedere fantasticăasupra peisajului specific zonei.

Meniul zilei şi mâncărurile “à la carte” sunt pregătite de bucătarul nostru, cu experienţa în domeniu, în bucătaria proiectată şi utilată profesional conform normelor UE.

Terasa restaurantului dispune de 40 de locuri.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Escaladare, cățărare - platit
Pârtie de ski
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Gărâna, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Sus In Sat din Gărâna, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Sus In Sat? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!