COLT DE RAI

Strada Principala » Dognecea, Caraș Severin » Localizare pe hartă
Camere - COLT DE RAI
Tipul unității: Pensiune

Complexul "Colt De Rai" , situat in Dognecea, va ofera conditii de cazare moderne si elegante, intr-un cadru unde va veti bucura de liniste si relaxare, fara a pierde insa contactul cu pulsul orasului.

Restaurant cu specific romanesc si international, va ofera intr-o ambianta placuta un meniu diversificat. La cerere restaurantul poate fi rezervat pentru diferite evenimente si pot fi organizate mese festive.

Hotelul dispune de 4 camere duble, 4 camere cu jacuzzi si 2 camere cu 8, respectiv 10 locuri.

Complexul "Colt De Rai" va ofera posibilitatea de a va petrece timpul liber intr-un mod foarte placut, punandu-va la dispozitie pentru agrement : caiace, hidrobiciclete, barci precum si tobogane acvatice.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Activități sportive și de agrement
Închiriere ATV
Închiriere barcă
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Dognecea, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la COLT DE RAI din Dognecea, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la COLT DE RAI? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!