Rustica

Bazias, Nr. 45,caras-Severin » Baziaș, Caraș Severin » Localizare pe hartă
 „Destinată iubitorilor de natură, simplitate, confort, intimitate“
Camere: 7
Total locuri: 14
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 15:00
Restaurant de
14 de locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Rustica
Tipul unității: Cabană
{HOTEL_GPS}

Cabana Rustica este situată pe malul Dunarii, în localitatea Baziaș, este destinată iubitorilor de natură, simplitate, confort, intimitate, dar și celor care doresc reîntalniri cu prietenii, reuniuni de familie, evenimente deosebite.

Oferim cazare in 7 camere, camerele dispun de baie, se poate închiria și in totalitate, dar numai cu programare prealabilă. Interiorul vă ofera un living spațios deschis, restaurant, bucătărie(utilată complet), servitul mesei, vizionare tv. Semnalul de telefonie este foarte bun(pentru rețelele Orange, Vodafone,...), internet wireless.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Parcare interioară
Terasă
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Baziaș, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Rustica din Baziaș, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Rustica? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!