JOJO

Pecinisca,nr 174B » Băile Herculane, Caraș Severin » Localizare pe hartă
Camere - JOJO
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Jojo se afla situata in statiunea Baile Herculane, Str. Pecinisca nr.175. Pensiunea Jojo dispune de patru camere pentru cazare in Baile Herculane.

Camerele sunt dotate cu televizor si frigider, acces la internet.

Se ofera acces gratuit la bucatarie.

Pensiunea Jojo dispune de incalzire centrala.

Curtea are gratar, balansoar, bucatarie, foisor, piscina, mese si mult spatiu verde.

Tinind seama ca specificul statiunii e de tratament balneofizioterapeutic, ne-am gindit sa vi-l oferim si pe acesta. La 200 m distanta de pensiune se gaseste un bazin cu apa termosulfuroasa cu cea mai mare concentratie de sulf. In incinta pensiunii se gaseste cabinetul medical, aici beneficiati de tratament profilactic si terapeutic.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Cablu TV
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Pescuit
Vânătoare
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Herculane, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la JOJO din Băile Herculane, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la JOJO? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!