Pensiunea Soimul

Str. Zavoiului Nr. 104 » Băile Herculane, Caraș Severin » Localizare pe hartă
 „Conditii excelente“
Camere: 14
Total locuri: 30
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 10:00
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Pensiunea Soimul
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Soimul se afla in zona centrala a statiunii Baile Herculane,la o distanta de 5 minute fata de stranduri,baze de tratament,restaurante,terase,magazine,piata,parc ,intrare in trasee turistice.

Dispune de camere foarte spatioase cu 2,3,4,5 locuri ,dotate cu baie,tv,balcon individual.

Turistii au la dispozitie 5 livinguri,4 terasse,3 chicinete,o bucatarie de vara,sala de mese,2 gratare,parcare,piscina,foisor,loc de pescuit pe malul raului Cerna .

Pensiunea mai dispune de un loc privat pe Valea Cernei,8000mp unde se poate face campare,organiza petreceri la gratar in jurul unui foc de tabara,o partida de fotbal sau una de pescuit .

Pensiunea Soimul este locul ideal pentru doritorii de liniste si relaxare!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Sârbă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Servicii și facilități camere
Apel trezire / Wake-up call
Activități agroturistice
Foc de tabără
Grătar / Barbeque
Livadă / Pădure
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Herculane, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Soimul din Băile Herculane, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Soimul? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!