casamario

abatorului 4 » Băile Herculane, Caraș Severin » Localizare pe hartă
Camere - casamario
Tipul unității: Pensiune

Baile Herculane este cunoscută ca o staţiune pentru toate vârstele, adresându-se atât persoanelor care doresc să-şi fortifice organismul prin ascensiunile montane cât şi celor care doresc să se odihnească într-un bioclimat tonic stimulent cu influenţă benefică asupra sistemului nervos.

Pensiunea Casa Mario dispune de 6 camere matrimoniale şi 2 apartamente, fiecare locaţie este dotată cu baie proprie, mobilier ultra modern, tv cablu, frigider.

Pensiunea mai dispune şi de parcare proprie in curtea interioră şi loc de joacă pentru copii.

Pentru refacerea sănătăţii pensiunea Casa Mario oferă factori naturali de cura cum sunt: izvoarele cu apă termală şi sulfuroasă dar şi o modernă bază de tratament.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Frigider
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Herculane, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la casamario din Băile Herculane, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la casamario? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!