Rouademunte

Pecinisca 165 » Băile Herculane, Caraș Severin » Localizare pe hartă
Camere: 7
Total locuri: 16
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
30 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Rouademunte
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Rouademunte din Baile Herculane este asezata intr-o zona intima, linistita , aerisita, la aproximativ 900m de centrul statiunii si in apropierea muntelui, cu o panorama deosebita inspre Domogled si a Muntilor Mehedinti si Cernei, constructie finalizata in iulie 2007.

Structura pensiunii Rouademunte:

7 camere duble, total locuri: 14; sala de conferinte de 30 de persoane; restaurant; bar; curte, loc de joaca pentru copii gratar; foisor; piscina; SPA (in sezonul cald).

Activitati la Pensiunea Rouademunte:

organizare evenimente;, drumetii, trasee montane;, concurs de tir cu arcul, tenis de masa;, se poate vizita : Centrul Istoric al statiunii, Cheile Cernei;, va putem oferi sugestii pentru vizite la: Orsova, Manastirea Sf. Ana, Cazanele Mici, Cazanele Mari, chipul lui Decebal, etc.,

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Restaurant
Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Tenis de masă
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Herculane, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Rouademunte din Băile Herculane, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Rouademunte? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!