Pensiunea Magic

Trandafirilor 72 » Băile Herculane, Caraș Severin » Localizare pe hartă
Camere: 15
Apartamente: 1
Total locuri: 36
Check-in de la: 14
Check-out până la: 12
Restaurant de
60 de locuri
Camere - Pensiunea Magic
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Magic Baile Herculane va sta la dispozitie pe intreaga perioada a anului cu o oferta foarte avantajoasa.

Daca doriti sa petreceti un weekend in statiunea Baile Herculane, Pensiunea Magic va poate indruma in a vizita obiectivele turistice ale statiunii sau va puteti relaxa la strandurile cu apa termala din statiune.

Cazare Data in folosinta la sfarsitul anului 2006, Pensiunea Magic va pune la dispozitie 36 de locuri de cazare impartite in camera double matrimoniale, camere double cu pat twin si camere triple.

Avand o structura interioara spatioasa si luminoasa si fiind bine intretinute, camerele beneficiaza de mobilier nou, televizor+CATV, telefon si frigider, fiecare camera fiind dotata cu grup sanitar propriu cu dus.

Restaurantul, cu o capacitate de 60 de locuri, intim si rafinat este situat la parterul pensiunii. Toate camerele pensiunii nostre sunt personalizate si decorate diferit.

La noi puteti veni impreuna cu familia, prietenii apropiati sau pentru o intalnire de afaceri.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Recepție non-stop
Sală de conferințe
Activități de relaxare și înfrumusețare
Sală de fitness
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Herculane, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Magic din Băile Herculane, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Magic? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!