Pensiunea Charisma

str.Trandafirilor,nr.137,Baile-Herculane » Băile Herculane, Caraș Severin » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Charisma
Tipul unității: Pensiune

Ati hotarat sa va petreceti concediul sau sfarsitul de saptamana intr-un cadru relaxant si pitoresc la poalele masivului Domogled? Ati ales locul perfect!

Situata in statiunea Baile Herculane intr-un cadru rustic, Pensiunea Charisma ofera vizitatorului relaxarea binemeritata dupa zgomotul citatidin si stresul cotidian.

Inspirati si de dorintele celor care ne-au vizitat pana acum, am reusit - credem noi - sa oferim un spatiu placut, intim, de neuitat.

Iata pe scurt oferta noastra: camere cu pat dublu, frigider, TV, apa calda non-stop, bucatarie amenajata, gratar, balansoare, loc de joaca ingradit pentru copii, piscina in aer liber si parcare pazita.

Pe langa acestea mai oferim:

informatii despre statiune, internet cu acces wireless, consultatie de specialitate, acupunctura traditionala chineza, electroterapie, terapie combinata, laseroterapie, masaj,

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Facilități baie
Baie proprie
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Herculane, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Charisma din Băile Herculane, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Charisma? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!