Golden Spirit

Castanilor, Nr. 1 » Băile Herculane, Caraș Severin » Localizare pe hartă
Camere: 26
Total locuri: 52
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
250 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Camere - Golden Spirit
Tipul unității: Hotel

Frumos situat în centrul staţiunii Băile Herculane, pe malul râului Cerna, confortabilul Hotel Golden Spirit a fost deschis în vara anului 2007.

Toate camere amenajate confortabil au acces gratuit la Wi-Fi şi un balcon. Sunt decorate cu podele din lemn şi au un birou, TV prin cablu şi o baie privată.

Oaspeţii pot savura o băutură la barul de zi, se pot bronza pe terasa de vară şi pot degusta preparate delicioase, tradiţionale româneşti sau internaţionale. De asemenea, este disponibil un loc de joacă pentru copii.

Profitaţi de sălile de conferinţe, iar după o zi plină, vă puteţi antrena la centrul de fitness şi relaxa bucurându-vă de o saună.

Facilități și servicii »

Activități sportive și de agrement
Rappel / Tiroliană - platit
Activități de relaxare și înfrumusețare
Salon de frumusețe - platit
Servicii tehnice, dotări business
Acces la calculator în unitate - platit
Acoperire 3G/4G
Xerox, copiator - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Herculane, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Golden Spirit din Băile Herculane, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Golden Spirit? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!