Afrodita

Str. Complexelor, Nr. 2 » Băile Herculane, Caraș Severin » Localizare pe hartă
 „Hotel afrodita - răsfăț pentru zeități“
Camere: 220
Apartamente: 10
Total locuri: 450
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
450 de locuri
Sală conferințe
de 250 locuri
Camere - Afrodita
Tipul unității: Hotel

Hotelul Afrodita din Băile Herculane a fost redeschis în data de 08 iulie 2012 şi vă întâmpină cu arhitectura lui deosebită, un design de excepţie şi finisaje la cele mai înalte standarde de calitate.

Hotelul Afrodita din Băile Herculane are 220 de camere cu vedere spre munţi, distribuite pe 10 niveluri.

În urma lucrărilor de modernizare hotelul are o imagine nouă, ridicându-se la un nivel în conformitate cu unităţile de cazare din Uniunea Europeană. Pentru a satisface aşteptările clienţilor noştri au fost înlocuite lifturile vechi cu cele de generaţie nouă, silenţioase, rapide, cu design modern, au fost modernizate sălile de conferinţa şi restaurantul.

Complexul Hotelier Afrodita*** este situat în Centrul Administrativ (Centrul Nou) al staţiunii Băile Herculane, în apropierea Parcului Vicol, fiind străjuit la est de masivul Domogled, iar în partea de sud-vest se poate admira panorama amplă a întregii staţiuni. Hotelul este amplasat într-o zonă pitorească, mirifică, dominată de o linişte deplină şi dispune de o capacitate instalată de 220 de camere pentru cazare, distribuite pe 10 niveluri şi structurate după cum urmează:

- Apartamente 10;

- Camere single 20;

- Camere duble (twin, matrimoniale) 190.

Menţionez că momentan sunt operabile/în uz, 6 etaje (132 camere), urmând ca în scurt timp, gradual să fie date în funcţiune şi celelalte etaje.

Hotelul a fost reabilitat/modernizat în perioada octombrie 2011 – iunie 2012, fiind reclasificat de la două la trei stele.

Camerele vă pot asigura un sejur relaxant şi confortabil fiind spaţioase, amenajate cu mobilier modern şi decorate în nuanţe cromatice combinate armonios. Dispun de: televizoare LCD, cablu TV, internet wireless, minibar şi telefon, confortul termic este realizat pe tot parcursul anului prin centrala termică proprie. Fiecare cameră are grup sanitar propriu cu: lavoar, wc, cabină de duş, uscător de păr. Apartamentele sunt compuse dintr-un dormitor, o cameră de zi, şi două băi.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Spălătorie - platit
Activități sportive și de agrement
Masă de biliard - platit
Facilități baie
Halat de baie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Herculane, județul Caraș Severin, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Afrodita din Băile Herculane, județul Caraș Severin, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Afrodita? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!