Pensiunea Olga

Sarata Monteoru, Str. Valea Seaca, Nr. 30 » Sărata-Monteoru, Buzău » Localizare pe hartă
 „Incercati! veti reveni!“
Camere: 12
Total locuri: 35
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
80 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Pensiunea Olga
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Olga este situata in cea mai linistita zona a statiunii Sarata Monteoru, la un kilometru de centrul reprezentat de bazinele cu apa sarata si hotelurile cu baza de tratament si, de aceea, constituie una din optiunile cele mai bune pentru turistii care fug de agitatie si galagie, in cautarea unui loc in care sa-si incarce bateriile dupa o saptamana obositoare.

Printre atuurile noastre se numara cadrul natural pitoresc - suntem situati la marginea padurii de foioase, intr-o zona de deal din Subcarpatii de Curbura, dar si cea mai bogata paleta de dotari pentru petrecerea timpului in aer liber pe care o puteti intalni in Sarata Monteoru.

Ne-am inceput activitatea in anul 2001 si am incercat sa imprimam locului pe care il gospodarim caracteristicile unei pensiuni : intimitate, liniste, grija pentru fiecare client care ne calca pragul.

Ne straduim sa-i facem pe cei care vin la noi sa se se simta asa cum si noua, echipei de la Olga, ne-ar placea sa fim tratati cand intram intr-o pensiune.

In anii care au trecut, am reusit sa ne facem cunoscuti atat de firme care au devenit clienti fideli, cat si de turisti care au revenit cu placere, pentru conditiile civilizate de cazare, posibilitatile de petrecere a timpului liber pe care le punem la dispozitie si, nu in ultimul rand, pentru mancarea buna pe care o pregatim.

Faptul ca Pensiunea Olga este situata la doar 105 km de Bucuresti, cu acces dintr-un drum cu 4 benzi ( Bucuresti-Urziceni-Buzau) sau prin DN1 Bucuresti- Ploiesti- Buzau, face ca sa ajungeti la noi dupa doar 80 de minute de la iesirea din capitala.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Cablu TV
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Escaladare, cățărare
Activități de relaxare și înfrumusețare
Sală de fitness
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sărata-Monteoru, județul Buzău, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Olga din Sărata-Monteoru, județul Buzău, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Olga? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!