La Ancuta

Dn2E85 Km. 143+300 » Râmnicu Sărat, Buzău » Localizare pe hartă
Camere: 5
Total locuri: 10
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
80 de locuri
Camere - La Ancuta
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea “La Ancuta” va ofera, la cele mai mici preturi, o sedere confortabila si posibilitatea unui moment de recreere pe parcursul calatoriei dumneavoastra pe Drumul National 2 (DN2/E85).

La Ancuta veti gasi un cadru natural relaxant pus la punct cu grija de catre reprezentantii pensiunii. Noi nu precupetim nici un efort atunci cand vine vorba de satisfacerea nevoilor clientilor nostri, atat in ceea ce priveste meniul, cat si ambianta.

Efortul nostru este rasplatit din plin in clipa in care vedem admiratie, multumire sau relaxare pe fetele dumneavoastra.

Confortul dumneavoastra este asigurat de noi pentru o odihna placuta si linistita. Dusul, atat de necesar dupa un drum mai mult sau mai putin istovitor, este la dispozitia dv. in orice moment. In Plus, televiziunea prin cablu va descreteste fruntea cu programele dv. preferate.

La dispozitia dvs este si serviciul de internet wireless.

Sala de festivitati este si Restaurantul nostru, unde puteti servi atat bunatati regionale, cat si meniul diversificat al altor regiuni din tara si de peste hotare. Necesitatile dvs. gastronomice si estetice vor fi pe deplin satisfa-cute de ambianta placuta si de meniul extraordinar.

Situata chiar langa Pensiunea "La Ancuta", terasa noastra va fi un motiv in plus sa va destindeti in mirosul imbietor al unei gradini mirifice si sa savurati natura in suierul izvorului si a fantanii arteziene create pentru placerea dumneavoastra.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Curte
Grădină
Internet
Parcare exterioară
Plata cu cardul
Recepție non-stop
Restaurant
Terasă
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Room-service
Televizor
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Drumeții
Plajă în apropiere
Teren tenis de câmp - platit
Șah / Table
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Sală de petreceri
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Pescuit
Vânătoare
Servicii tehnice, dotări business
Acces Fax
Acoperire 3G/4G
Acoperire Cosmote
Acoperire Digi Mobil
Acoperire Orange
Acoperire Telekom
Acoperire Vodafone
Imprimantă
Scanner
Xerox, copiator
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Râmnicu Sărat, județul Buzău, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la La Ancuta din Râmnicu Sărat, județul Buzău, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la La Ancuta? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!