Poienita

Str Stadionului,nr10,loc Rm-Sarat » Râmnicu Sărat, Buzău » Localizare pe hartă
Camere: 32
Apartamente: 2
Total locuri: 64
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
250 de locuri
Sală conferințe
de 60 locuri
Camere - Poienita
Tipul unității: Hotel

Cu voie buna si bucate alese,Hanul Poienita si-a deschis portile acum mai bine de 30 de ani.De atunci,oaspetii nostri se veselesc sau se odihnesc la noi dupa voia inimii.

Proaspat renovat,hanul este deschis cu drag pentru nuntasi,sarbatoriti sau calatorii care se opresc in Ramnic la sfarsit de saptamana.Si ca sa stiti unde veniti, aflati ca ne-a vizitat chiar si Regele Mihai.Daca vreti sa ne-ncercati bucatele sau paturile boieresti,va asteptam pe toti la han!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Televizor
Facilități baie
Uscător de păr
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire 3G/4G
Ziare business
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Râmnicu Sărat, județul Buzău, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Poienita din Râmnicu Sărat, județul Buzău, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Poienita? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!