Pensiunea Melania

Com. Chiojdu » Chiojdu, Buzău » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Melania
Tipul unității: Pensiune

Bine ati venit la Pensiunea Melania din Chiojdu, judetul Buzau.

Arhitectura pensiunii îmbină, cu mult gust și simț al esteticului, modernul cu tradiționalul, creând locul ideal pentru odihnă și relaxare.

Oferim sejururi personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră, organizăm drumeții, vizite în gospodării, team-building, expoziții, spectacole cu muzică și dans tradițional etc.

Pensiunea ofera toate facilitatile (inclusiv internet wireless), pentru a veni în sprijinul oricaror nevoi personale. Puteti participa la activitatile gospodaresti în ferma noastra, folosi toate spatiile destinate relaxarii, participa la evenimente traditionale si obiceiuri locale sau vizita punctele de interes turistic din zona.

Preparatele noastre se bazează pe rețete tradiționale și produse autohtone, pentru a gusta ceea ce dumneavoastră nu puteți găti, oricând, acasă. Masa se poate servi în sala de mese sau în foișor. Meniul se stabilește de comun acord cu musafirii. Pentru detalii

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Masă de biliard
Tenis de masă
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Chiojdu, județul Buzău, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Melania din Chiojdu, județul Buzău, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Melania? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!