Casa Verde Star

Aleea Teisani Nr. 70, Sector 1, Bucuresti » București, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 11
Apartamente: 2
Total locuri: 35
Check-in de la: 12:30
Check-out până la: 11:30
Restaurant de
40 de locuri
Camere - Casa Verde Star
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Casa Verde Bucuresti ***

Imaginati-va un loc linistit, unde sa va simtiti ca la munte, sa aveti parte de aceeasi priveliste si aceeasi liniste; un loc liniştit şi nepoluat, unde puteţi găsi un spaţiu de cazare ieftina clasificat la categoria trei stele, care reprezinta o alternativa eficienta fata de un hotel restrictiv, si care îmbina în mod fericit confortul cu rusticul si natura.

Acest loc poate fi găsit în sectorul 1 al Bucureştiului, mai exact în pădurea Băneasa, pe Aleea Teişani nr. 70, intre Aeroportul Baneasa, Aeroportul Otopeni si Gradina zoologica, aproape de DN1, cu iesire la sos de Centura, la 30 de minute de centru.

Aici veti avea parte de intimitate si independenta la fel ca acasa, fie ca veniti in interes de serviciu sau in vacanta, fie si pentru cateva ore (TERMEN SCURT, DAY-USE), la un pret mult mai mic.

Va oferim de la 1 la 22 locuri de cazare în 11 dormitoare duble, sau de la 1 la 36 locuri in dormitoare triple si cvadruple, cu baie proprie, sala de mese, apă caldă permanent, aer condiţionat, TV digital, telefon, fax, internet wireless si parcare gratuita, asigurata intr-o curte generoasa de 2000 mp. Bucătaria este echipata şi oferă acces liber pentru cei dornici sa gătească. Oferta noastra mai include si posibilitatea de a face grătar în aer liber, pentru aceasta având la dispoziţie trei spaţii special amenajate. In cele 2 sali de petrecere se pot organiza mese, petreceri, intruniri, beneficiind de intimitate.

Pretul unei camere duble este de doar 120 Ron sau day-use(3-4ore) / 70 ron

Plata se face cash, prin transfer bancar sau prin carte de credit: VISA SAU MASTERCARD.

Bucuresti ofera satisfactie atat turistului interesat de shopping, cat si

celui interesat de vizitarea obiectivelor istorice. Pot fi vizitate

Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, Palatul Regal, Muzeul Taranului

Roman, Muzeul Antipa, Muzeul de Istorie a Romaniei , Gradina Botanica sau Zoologica, Parcul Herastrau, Muzeul Satului. De la pensiunea Casa Verde puteti ajunge in centrul orasului sau la Aeroportul Otopeni cu linia expres 783, dar si la complexul comercial Baneasa ( Mall Baneasa, Carrefour, Metro, Bricostore, Ikea) cu autobuzul 304 sau microbuzele care circula pe DN1.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Foișor
Grădină
Internet
Parcare interioară
Recepție non-stop
Transport auto de la aeroport - platit
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Animale de companie tolerate
Bucătărie proprie echipată
Camere pentru nefumători
Camere pt. fumători
Fier de călcat
Frigider
Telefon
Televizor
Activități sportive și de agrement
Teren de baschet
Închiriere barcă
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Livadă / Pădure
· Despre Casa Verde Star pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    Imaginati-va un loc linistit, unde sa va simtiti ca la munte, sa aveti parte de aceeasi priveliste si aceeasi liniste; un loc liniştit şi nepoluat, unde puteţi găsi un spaţiu de cazare de trei stele si care îmbina în mod fericit confortul cu rusticul si natura. Ei bine, nu e la munte ci tocmai in Bucuresti. Exact! In capitala tarii! Cu un singur click pe linkul de mai sus veti putea afla toate detaliile despre Casa Verde Star din Bucuresti.

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Verde Star din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Verde Star? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!