Residence Arc de Triomphe

Clucerului 19 » București, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Residence Arc de Triomphe
Tipul unității: Hotel

Deschis în 2002 şi amplasat într-o zonă rezidenţială foarte drăguţă şi liniştită aproape de Arcul de Triumf, Residence Oliviers Arc de Triomphe - Business & Wellness este un hotel şi restaurant de 4 stele situat aproape de principalele atracţii ale oraşului.

Numeroase parcuri, zone comerciale şi localuri de noapte sunt la câţiva paşi. Fiind la doar 20 minute distanţă de aeroport, 10 minute de centrul oraşului şi 5 minute de centrul expoziţional RomExpo, hotelul este ideal localizat atât pentru oaspeţii în interes de afaceri, cât şi pentru turişti.

Simbolul măslinelor accentuează farmecul stilului mediteranean şi italian al acestui hotel şi restaurant de tip boutique. Intimitate, stil, lux şi atenţie personalizată sunt caracteristicile lui Residence Oliviers Arc de Triomphe.

Residence Oliviers vă oferă camere elegante, dar confortabile. Puteţi alege dintre camere single confortabile şi camere duble intime, precum şi studiouri moderne şi apartamente elegante.

„Il Giardino” oferă o experienţă culinară remarcabilă care este cu adevărat un amestec între bucătăria clasică şi modernă, incluzând specialităţi mediteraneene, delicatese orientale, feluri tradiţionale româneşti şi o varietate de vinuri.

Residence Oliviers are 4 săli de conferinţă cu o capacitate de până la 300 persoane.

Camerele Hotelului: 35

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet - platit
Servicii și facilități camere
Minibar
Panoramă, privelişte
Activități de relaxare și înfrumusețare
Masaj - platit
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Residence Arc de Triomphe din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Residence Arc de Triomphe ? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!