Hotel Bucharest Comfort Suites

Bulevardul Nicolae Balcescu Nr 16 Sector 1 » București, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Bucharest Comfort Suites
Tipul unității: Hotel

Hotel Bucharest Comfort Suites **** este situat in apropierea Pietei Universitatii,in apropierea Teatrului National Bucuresti,in "inima" Bucurestiului.

Te vei convinge ca Hotel Bucharest Comfort Suites**** este un hotel unic. O combinatie reusita între grandoare si eleganta, între rafinamentul specific unui gentleman si un caracter direct.

Hotel Bucharest Comfort Suites**** ofera spatii de cazare structurate in

Camere de tip:Single Suites, Suites, Jacuzzi Suites, Double Sharing Suites.,

Fiecare apartament este mobilat cu canapele si fotolii confortabile, oferind un inalt standard de acomodare la preturi atractive, combinand facilitatile unui hotel cu intimitatea unui apartament.

Camere double sau single, la alegerea dumneavoastra, le puteti folosi ca locuri foarte confortabile pentru a va odihni sau pentru a primii partenerii de afaceri.

Fiecare camera este dotata cu:

pat de tip matrimonial,minibar,cablu TV,aer conditionat, vedere la bulevard sau la curtea interioara, linie telefonica internationala si acces la internet;, Micul dejun,TVA si taxele locale sunt incluse in pretul camerei.,

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Seif
Televizor
Facilități baie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Bucharest Comfort Suites din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Bucharest Comfort Suites? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!