Silba

Sat Vad, Com Sercaia , Nr 352 » Vad, Brașov » Localizare pe hartă
 „Liniste si relaxare“
Camere: 6
Apartamente: 1
Total locuri: 12
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 11:00
Sală conferințe
de 20 locuri
Pagina pe Facebook
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Silba
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Silba este situata in judetul Brasov, localitatea Vad, nr. 352 pe DN73A, la 4 km de DN 1 Brasov-Fagaras. Pensiunea dispune de 6 camere cu un total de 7 paturi. In doua dintre camere exista posibilitatea de a adauga cate un pat suplimentar de o persoana.

Toate camerele sunt incalzite, cu baie proprie si dotate cu televiziune prin cablu si internet Wi-Fi gratuit. De asemenea sunt disponibile 10 locuri de parcare in curte. Spatiul destinat pensiunii turistice se compune din: - o cladire formata din 5 dormitoare cu paturi matrimoniale si o camera cu doua paturi de o persoana - doua dintre camere pot fi transformate intr-un apartament cu un pat matrimonial si doua paturi de o persoana - trei dintre camere dispun de terase - un living cu televizor folosit ca sala de mese, dar perfect si pentru sedinte, team building, etc - bucatarie complet utilata - spatiu pentru gratar cu terasa (foisor) cu 40 locuri - piscina in sezon - loc de joaca pentru copii

Obiective turistice in apropiere: - Poiana Narciselor rezervatie naturala (cea mai mare din Europa), unde in luna Mai infloresc narcisele pe o suprafata de 395 ha, aflata la o distanta de cca. 3 km. - Manastirea Rupestra Sinca Veche (tempul Ursitelor), la o distanta de cca. 5.5 km - Manastirea Bucium la o distanta de cca. 9 km - Biserica Evanghelica-Lutherana fortificata din Halmeag la o distanta de cca. 7 km - Cetatea Fagaras la o distanta de 18 km.

Pe perioada verii se pot organiza plimbari cu caruta trasa de cai, iar pe perioada iernii plimbari cu sania. In timpul sarbatorilor de iarna in localitatea noastra se pastreaza vechile traditii de colinde de catre ceata de feciori ai satului, costumati in vechile straie taranesti. Acestia strabat satul si colinda din poarta in poarta insotiti de un grup de virtuosi instrumentisti. Proprietarii va pun la dispozitie biciclete, cu care puteti face plimbari in imprejurimi. Se pot vizita stanile din imprejurimi unde se pot degusta si achizitiona produse traditionale.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Piscină descoperită
Servicii și facilități camere
Frigider
Facilități baie
Baie cu vană
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Telekom
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vad, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Silba din Vad, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Silba? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!