Valea Argintilor

Str Simonului Nr. 212 » Șimon, Brașov » Localizare pe hartă
Prețuri astăzi »
Camera Dubla 68 LEI / noapte mic dejun inclus 14 camere disponibile Rezervă acum
Camere - Valea Argintilor
Tipul unității: Pensiune

Peisaj sublim, obiceiurile tradiţionale autentic pastrate, ape minerale captate la Pensiunea Valea Argintilor situată în satul Şimon, la doar 5km de Castelul Bran.

Valea Argintilor, pensiunea agroturistica de patru margarete, este o mandrete de vila decorata in stil rustic, inspirat din viaţa tradiţională a oierilor ardeleni. Astfel se incadreaza perfect in atmosfera pitoreasca a vaii satului Simon, un sat de oieri care, pare-se, isi alinta mioarele cu apelativul "arginti". ste ceea ce am putea numi arhitectura ambientala.

De aici si numele pensiunii, ale carei bucate, preparate traditionale indeosebi, iti lasa gura apa doar la simpla pronuntare a unor denumiri cum ar fi, de exemplu, bulz de mamaliga cu sortimente de branzeturi proaspete... Mmm... suna bine, nu?!

Si nu stiu cum se face - probabil competitia pentru imagine, intre vai impadurite si dealuri cu verdeata, e acerba -, insa cert e ca, de fiecare data, aparatul foto mi-e neincapator pentru toate peisajele, starile de spirit si momentele zilei pe care as vrea sa le imortalizez.

Dar nici gand ca distractia sa fie pe sfarsite, din contra ! Ne asteptau vreo doua ore de tras cu arcul la tinta, apoi un foc de tabara de toata frumusetea, cu taraf de lautari si chiuituri vesele, o cina imbelsugata intr-o atmosfera rustica si cateva ore bune de dansdin plin.

Facilități și servicii »

Activități sportive și de agrement
Tenis de masă
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi - platit
Saună - platit
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Șimon, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Valea Argintilor din Șimon, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Valea Argintilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!