Muntele Rece

Str. Bisericii, Nr. 5, BRAN, Predelut, Judet Brasov » Predeluț, Brașov » Localizare pe hartă
Camere: 10
Apartamente: 1
Total locuri: 24
Check-in de la: 14.00
Check-out până la: 12.00
Restaurant de
40 de locuri
Camere - Muntele Rece
Tipul unității: Pensiune

Cautati cazare la Bran? Pensiunea Muntele Rece este ideal pentru evenimente business, team building dar si pentru relaxare. Daca doriti sa va petreceti timpul liber la munte si sa va simtiti bine, atunci Pensiunea Muntele Rece va ofera conditii de cazare speciale la Bran.

Pensiunea Muntele Rece este situata în satul Predelut – BRAN si are priveliste spre Muntii Bucegi, Magura Branului, Muntii Piatra Craiului si spre Castelul Bran.

Este locul ideal pentru relaxare în timpul liber, pentru întâlniri de afaceri, prezentari de produse, cursuri, conferinte, evenimente culturale.

Pensiunea se afla la 1000 m de Castelul Bran, Muzeul Satului Bran si Muzeul de Arta Medievala din cladirea Vamii.

Configuratia Pensiunii Muntele Rece

Primul etaj: 4 camere cu 2 paturi, cu terasa individuala si 1 apartament cu pat matrimonial si cu terasa.

Mansarda: 4 camere cu pat dublu/matrimonial si 2 camere cu 3 paturi (unul dublu si doua single)

Toate camerele dispun de urmatoarele facilitati:

Baie proprie, Mobilier de calitate, cu unele piese de mobilier vechi pictat cu specific transilvanean, Perdele, lenjerie de pat si prosoape din tesaturi naturale, lucrate manual, Televizor, Televiziune prin cablu, Internet de mare viteza, Holurile de la etaj si mansarda sunt spatii largi de relaxare, unde se pot citi carti/reviste, sau se poate servi ceaiul sau cafeaua.,

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană • Greacă

Facilități și servicii »

Activități sportive și de agrement
Escaladare, cățărare - platit
Masă de biliard
Tenis de masă
Activități de relaxare și înfrumusețare
Masaj - platit
Facilități baie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Predeluț, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Muntele Rece din Predeluț, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Muntele Rece? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!