Pensiunea COTA 1200 Predeal

Str. Trei Brazi, Nr.64, Predeal, judet Brasov » Predeal, Brașov » Localizare pe hartă
 „Vacanta ta la inaltime !“
Camere: 13
Apartamente: 3
Total locuri: 38
Check-in de la: 16:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
40 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Pensiunea COTA 1200 Predeal
Tipul unității: Pensiune

BINE ATI SOSIT LA PENSIUNEA COTA 1200 DIN PREDEAL!

La altitudinea de 1200 de metri, pe drumul ce duce către Trei Brazi veţi găsi, lângă pădure, trei stele. Sunt cele trei stele ale Pensiunii COTA 1200, ale cărei camere luminoase şi confortabile oferă o privelişte minunată către vârfurile Postăvarul şi Piatra Mare.

În cameră vă aşteaptă un pat dublu odihnitor, două fotolii cu o măsuţă pentru servit cafeaua, televizor, minibar pentru răcoritoare, telefon, baie proprie şi balcon spaţios.

Restaurantul “COTA 1200” şi terasa amenajată lângă pădure cu grătar profesional stau la dispoziţia dumneavoastră şi a prietenilor dumneavoastră pentru clipe memorabile petrecute într-o vacanţă la înălţime!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Minibar
Seif
Activități sportive și de agrement
Pârtie de ski
Șah / Table
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Predeal, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea COTA 1200 Predeal din Predeal, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea COTA 1200 Predeal? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!