Pensiunile Casa Ana

str. M. Saulescu nr.2bis localitatea PREDEAL » Predeal, Brașov » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunile Casa Ana
Tipul unității: Pensiune

Pensiunile Casa Ana din Predeal

Pensiunea turistica Casa Ana de 3 stele (verde) este amplasata in apropierea partiei de schi alpin din Predeal, la drumul national DN1. La parterul imobilului se gaseste un restaurant si bar categoria I-a, unde se servesc de la preparate traditionale, la preparate internationale precum pizza, spaghete, etc.

Pensiunea turistica Casa Ana de 3 stele (rosu), este amplasata in centrul orasului, langa Primaria Predeal, la drumul DN1. Pensiunea are finisaje moderne, adica tamplarie pvc cu geamuri termopan, gresie, scari cu balustrada din inox, centrala proprie (apa calda si caldura permanent in sezonul rece) si o bucatarie.

Pensiunea Casa Ana 3-Alexia de 4***(galben) este amplasata intr-o zona pitoreasca si linistita pe strada Caprioarei nr.38A (in spatele sediului BRD Predeal). Pensiunea dispune de o sala de fitnes, o bucatarie, si un living Internet WI-FI gratuit in toata pensiunea.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Frigider
Televizor
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Predeal, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunile Casa Ana din Predeal, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunile Casa Ana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!