Pensiunea Speranţa

Predeal, 1,5 km de centru, pe drumul catre cabana Trei Brazi » Predeal, Brașov » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Speranţa
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Speranta este situata la cota 1220m (1,5km abatere de la DN1 pe drumul care duce spre Cabana Trei Brazi in mijlocul unui decor natural de o deosebita frumusete.

Fiecare camera beneficiaza de pat dublu/pat matrimonial, baie proprie, Tv, frigider, minibar,uscator de par, balcon, room service, internet gratuit prin retea wireless Apartamentele beneficiaza de pat matrimonial, baie cu hidromasaj, Tv,dvd, frigider, minibar,uscator de par, balcon, room service, internet gratuit prin retea wireless.

Incalzirea si apa calda este asigurata de centrala termica proprie.

Parterul vilei este ocupat de un restaurant cu specific romanesc care ofera un numar de 40 de locuri si intimitate intr-o ambianta deosebita la care se adauga calitatea produselor oferite.

In plus, de la inceputul anului 2007, pensiunea Speranta beneficiaza de o noua aripa cu un restaurant de 100 de locuri de masa, amenajat cu decoratiuni ambientale florale, format din separeuri amplasate in trepte.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Transport auto de la aeroport - platit
Activități sportive și de agrement
Mountain biking - platit
Închiriere Snowmobil
Alte servicii și facilități
Formație de muzică populară
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Predeal, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Speranţa din Predeal, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Speranţa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!