Casa Denis 4

Predeal Str. Malul Ursului Nr. 2 » Predeal, Brașov » Localizare pe hartă
Camere: 9
Total locuri: 22
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 30 locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Casa Denis 4
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Casa Denis este o constructie noua data in folosinta in 09.2013 si este situata in Predeal pe drumul spre Manastirea Sfantul Nicolae intr-o zona inconjurata de padure,cu o priveliste minunata.

Aceasta va pune la dispozitie 7 camere duble matrimoniale si 2 camere familiale cu 4 locuri,dotate modern,tv.LED cu DVD,balcoane,internet wireless, fiecare cu baie.

Punem la dispozitia turistilor;salon de 50mp(capacitate 30 locuri)cu tv LCD(diagonala 118cm),combina frigorifica cu bauturi racoritoare si bauturi alcoolice,bucatarie utilata,gratar in curte,un demisol rustic,terasa,balansoar,4 locuri de parcare in curte.

Localizare:dupa peco omv, la baza podului peste calea ferata,se vireaza stanga pe sub pod pe strada catre Manastire si apoi a doua strada la dreapta.

Este structurata astfel:

-demisol-o crama placata cu piatra de munte,de 15mp.,

-parter-o camera dubla,salon,camera centralei,grup sanitar,casa scarii,bucatarie,terasa;

-etaj:cinci camere duble,hol;

-mansarda-doua camere duble si doua camere familiale cu 4 locuri.

-fiecare camera are contact general cu card ptr.prizele de curent.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Balcon
Cablu TV
Televizor
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Predeal, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Denis 4 din Predeal, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Denis 4? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!